Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

tirsdag 28. september 2010

Rettsferien endelig over i Etiopia!

Et lyspunkt på en dag med sykdom... Var en tung arbeidsdag i dag (blir jo gjerne det når man ikke er bra, men noen må jo gjøre jobben også...), det var godt å komme hjem å lande på sofa! Kan faktisk ikke huske sist jeg lå på sofa, men i dag tok jeg det virkelig igjen... Skulle egentlig jobbe i kveld også, men måtte innse at det gikk nok ikke. I tillegg hadde jeg en syk og sutrete Emma hjemme med feber når jeg omsider kom meg hjem. Det ble en sløv ettermiddag og kveld på oss, ja. Men vi har hatt en ting å glede oss over selv om energien har vært begrenset; fikk i dag vite at rettsferien nå er over i Etiopia! Det betyr at vi for alvor kan begynne å vente på første rettsdato! Nå skal det sies at infoen som kom ut opplyser om at det har hopet seg litt opp med saker nå i rettsferien, så det kan nok bli en stund til vi får rettsdato...men hvem vet, noen saker må jo ligge øverst i bunken også ;)

mandag 20. september 2010

Broderi på veggen

Så har broderiene jeg broderte til Mathias nå fått plass på Jonas-rommet ;)

"Lille Petter edderkopp"-bildet var jo blitt kjempebarnslig for Mathias, så han har selv plukket det ned fra sin vegg for en god stund siden... Nå kommer det jo til nytte igjen ;)

 
 
Jeg broderte også 123ABC til Mathias, Emma har også hatt det på veggen sin, nå er den også plassert på Jonas sitt rom... Henger over skrivepulten hans ;)
 


lørdag 18. september 2010

Bytur med komplikasjoner

Jeg tok eldstegutten med meg på bytur i dag, vi skulle på cafe........................
Vel, det var nå det som var målet med byturen i utgangspunktet...
Men vi endte opp med litt flere gjøremål, for å si det mildt. Vi gikk bare innom en sportsbutikk for å se på en sykkel, vel, for å si det sånn så ble det litt mer enn å se....

Det begynte med å se, så ble det prøvekjøring på den ene, så ble det se på en til, og prøvekjøre denne, så tullet det på seg og vi kom ut av butikken med to sykler, støtte, skjermer, kodelåser, hjelm...og en henger!!! Ja, for er jo ingen vits å kjøpe meg sykkel hvis jeg ikke får Jonas med på sykkeltur, og når jeg fikk et supertilbud som var så bra at hengeren kom å¨samme pris som sykkelsetet ville koste meg og jeg i tilleg da får med meg utstyr i hengeren (er jo bagasjeplass i den også!!!) så var jo valget enkelt...hehe...

Her er en fornøyd Mathias med den kuleste nye sykkelen EVER! Kombinert asfalt- og cross-variant, med dempere og skivebrems og alt han har ønsket seg :)  Det ble en forsiktig sykkeltur hjemover, ettersom hjelmen hans lå hjemme (den ble jo ikke med til byen for vi skulle jo ikke kjøpe sykkel...)...


Mitt kjøp ble en kjempefin hybrid Scott, med det jeg trengte av ekstrautstyr og selvsagt HENGER! Her baki kan Jonas sitte å kose seg når vi skal på tur. Fikk selvsagt med et hengerfeste til Morten sin sykkel også, så vi lett kan svitsje den over på hans sykkel når det måtte passe ;)

søndag 12. september 2010

Mere Beatrix Potter...

Da jeg bestilte stoffene fra England måtte jeg også shoppe litt mer ;) Det ble også en myk og god gulvmatte og klistremotiver til veggene og skapdørene...



Ved siden av sengen til Jonas sover Petter kanin ;)


...Og flere søte møtiver rundt om kring ;)


fredag 10. september 2010

Forberedelser

Rommet begynner å ta form og jeg koser meg med å "bygge rede". Har falt for Beatrix Potter sine figurer, da spesielt Peter Rabbit, så rommet får vist litt "Potter-tema" ;)

Bestilte noen stoffer fra England (før jeg var klar over tollen som kom i tillegg!!!) og fikk kjempefine Beatrix Potter-stoffer. Sydde en pekebok i tøy, myk og god, bildet viser noen av sidene. Boken ligger til høyre på hyllen i bildet ;)

torsdag 9. september 2010

Vognpose fra bloggen til Hilde M

På bloggen til Hilde M kan jeg vinne
en kjempefin vognpose til lille Jonas!
Er med på konkurransen og håper på
et lykketreff :)
Ser ut som en riktig god og varm pose
for en liten tass som kommer fra helt andre
temperaturer enn hva vi har her nord... 

mandag 6. september 2010

Snille, flinke storebror har sydd tøfler til Jonas!


I helgen har jeg og mannen vært på Døgnvill her i Tromsø, mens barna har vært hos besteforeldre på besøk. Emma fikk være med farmor og farfar og to søskenbarn på hyttetur. Mathias var fornøyd etter fredagens Døgnvill hvor han fikk se Madcon, og dro da på besøk til mommo for
resten av helgen. Alle har hatt en kjempefin helg, tiden flyr i godt selskap (og det er jo bra for da får vi snart hente lille Jonas hjem!).

Mathias har vært kreativ i helgen, han har nemlig sydd  tøfler til lillebror! Med litt hjelp av mommo har han sydd kjempefine blå tøfler med politibiler på! De mangler ennå en knapp for å kunne lukkes fremme, men det hefter jo ikke å få sydd i en knapp eller to når men er så flink!

onsdag 1. september 2010

Jonas skal han hete...

Nå koser vi oss med praktiske forberedelser her hjemme.

Barnerommet begynner se riktig så trivelig ut (vurderer å selv flytte inn dit...hehe...). Madrass til sprinkelsengen er kjøpt inn, dynen og puten etter Emma er vasket og klar til bruk. Jeg går innom rommet hver kveld og trykker på bamsen som tante Maria har kjøpt til gullungen, da lyser den opp og lager lyse sirkler i taket :) Jonas har også fått seg en liten garderobe (som stadig vokser...) og i går fikk vi til og med bleier i hus! Tante Camilla og onkel Daniel hadde kjøpt feil type bleier (og det var ikke lite heller, hele 5 pakker!), noe som kom oss til gode ;)

I tillegg kom "mommo" innom i går med nye strikkede og tovede tøfler som hun hadde laget til lillegutt! Kjempefine! Og så blir de riktig varm og god å ha på!

Ultralyd

Ultralyd

Romantikk i solnedgang

Romantikk i solnedgang
Bildet tok jeg på Jurmala beach i Latvia

Solnedgang

Solnedgang
Bildet er tatt i Sozopol, Bulgaria.

Stillhet på Senja

Stillhet på Senja

Piken ved stranden

Piken ved stranden
Min lille Emma på ferie

Bølgenes brus

Bølgenes brus
Mathias på ferie

Trolsk stemning

Trolsk stemning
Bildet er tatt fra en midnattstur på fjellet, hvor tåken la seg tett under oss

Love is in the air...

Love is in the air...
Dette bildet vant jeg en premie på i en fotokonkurranse :) Bildet er tatt på Sommarøya utenfor Tromsø

jeg og du og vi to....

jeg og du og vi to....
En vårdag i Hyde Park

Strandpiken

Strandpiken
Smakte måltidet, Emma??